woensdag, september 14, 2005

De PDC 2005 keynote: Door Bill Gates en Jim Allchin

De dag begon vroeg, het was zeer opvallend dat iedereen de keynote graag wilt zien, het was zeer druk rijen bij de registratiebalies door mensen die geen deel hebben genomen aan de Pre-conference dagen en die vandaag dus voor het eerst zijn.
De keynote begon om 08:30 locaal tijd (17:30 Nederlandse tijd), afgetrapt door niemand anders dan Bill Gates. Bill had eerst de aanwezige bedankt voor hun aanwezigheid bij deze grote evenement en was zeer anthausiast om terug te kijken naar wat beloofd was tijdens de vorige PDC's van 2000 en 2003. Met zeer anthausiasm en flitsende presentatie heeft Bill de aankondiging van Windows "Vista" en Office 12 gedaan. De nabij toekeomst van software ontwikkeling ziet rose kleurige uit verteld Bill, veel mogelijkheden en veel producten waarmee nog meer rendement gehaald kan worden uit Enterprise Applications.
Jim Allchin heeft Windows "Vista" en "Office 12" gedemonstreerd m.b.v. mensen van verschillende teams van deze producten.
Na afloop van de keynote kon iedereen zijn Godies ophalen waarin o.a. een copie van Windows Vista in staat. Leuk om mee te spelen, het wordt wel spannend om dit geinstalleerd te krijgen. tot zover de keynotes.