vrijdag, september 16, 2005

PDC Feest in Hollywood en Keynotes van 15-09-2005 een overview!

Het is ongelooflelijk maar waar, wij hebben een schitterend feest meegemaakt. Het was geweldig in Hollywood. Na een hele dag volle sessies en geweldig sfeer, zijn we naar Hollywood studio afgereisd. Het feest begon om 19:00 local tijd. Het was gegantisch druk (10.000) PDC bezoekers hebben hun kans gehad om eens een keer Hollywood te mogen betreden. Het was een geweldige ervaring. Wij hebben lekker gegeten en uiteraad gedronken, veel shows gezien o.a.: The mumies, erg eng, en de Terminator 2 erg supper. Daarna hebben we ook een show bijgewoond waarin speciale effects met films maken werden getoond. Erg leuk.
Wij hebben uiteraad de winkels van Studio Hollywood bekeken en en de souvenirs gekocht.
Het wass een laat avondje moet ik zeggen, vanmorgen was het even moeilijk om op te staan om 6:15 om weer klaar te staan voor de eerste keynote om 08:30.
Wij hebben het wel oevrleeft. Geweldig ervaring, ik hoop dat iedereen dit wel eens een keer mee mocht maken.
Tot zover het feest zoals ik beloofd heb gisteren.

De dag begon met de Keynote van Bob Muglia, Hij heeft tijdens zijn keynote een aankondiging gedaan voor de nieuwe server producten die aan zien te komen tussen nu en 2007.
Zo heeft Bob aangegeven dat Windows 2003 Server R2 er is, 2006 komt Windows 2003 Server Sever code naam: Monade uit en in 2007 komt een nieuwe server versie van Longhorn code naam: Longhorn Server.
Bob heeft ook d.m.v verschilende demos de futures van Active Directory for Developers.
Een special sessie over servers dus...
Later.